Reparatia frigiderelor

Reparatia frigiderelor

Compania MasterCom efectuiaza reparatia frigiderelor în raza oraşului Chişinău si dupa, acasa la client Pentru chemarea specialistului este necesar doar un apel la numărul 022-495272 sau 079192483 şi comunicarea datelor necesare meşterului. Operatorii amabili de la orele 10-00 pînă la 21-00 vor primi comenzile pentru reparaţia frigiderelor.

- Tipul şi marca de frigider.

- Cauza defecţiunii.

- Datele de contact: adresa, numărul de telefon.

- Timpul disponibil pentru vizita meşterului.

 1. Chemarea gratuită în raza oraşului Chişinău
 2. Diagnosticul este inclus în costul de reparare (în cazul refuzului de reparare, diagnostica va costa 100 lei)
 3. Lucru şi înlocuirea unei piese al frigiderului costul variază între 270 şi 350 lei (costul pieselor de schimb nu este inclus în preţul lucrului efectuat)
 4. Reparaţia sau restaurarea unei piese constituie 50% din costul pieselor noi
 5. Extragere pieselor din locurile greu accesibile costă de la 70 la 250 lei
 6. După reparaţia sau de diagnosticarea, meşterul prescrie un bon de garanţie valabil pînă la 12 luni
 7. Deplasarea în sub urbiele oraşului Chişinău se taxează în funcţie de 3 lei/km
 8. Chemarea falsă costă 100 lei

Reparatia frigiderelor în raza oraşului Chişinău cu noi este o garanţie! După reparare finisată a frigiderului, meşterul este obligat sa vă prescrie un ordin de chemare. După aceasta este necesar de a contacta un operator pentru a înregistra bonul de garanţie cu număr. În cazul că lipseşte ordinul de chemare sau înregistrarea garanţiei a lucrului efectuat şi piese ne se extinde !

Garanţia nu se extinde:

 • În cazul în care lipseşte ordinul în sistemul de date de prelucrare a comenzilor
 • În lipsa unui ordin cu numărul de chemare, numărul de lucru efectuat şi numărul de piese înlocuite cu perioada de garanţie de la 1 pînă la 12 luni
 • În cazul cînd clientul singur procură piesele de schimb
 • Atunci cînd se exploatează agregatul de uz casnic în locurile publice ca exemplu (magazine, birouri, cafenele, saloane de frumuseţe, baruri, etc.)
 • Atunci cînd se exploatează agregatul în centre comerciale
 • Atunci cînd se exploatează agregatul prin prize, prelungitoare, adaptoare topite, care elimină scînteie care nu are legarea cu pămîntul

Reparatia frigiderelor însoţită de bonul de garanţie se efectuează în perioada de la 1 zi la 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării repetate a comenzi la numărul de telefon : 079-19-24-83 Apelarea directă la meşter nu este o bază pentru o reparaţie însoţită de garanţie! Compania “MasterCom” realizează reparatia frigiderelor în Chişinău, urgent şi calitativ. Aceasta este o invenţie tehnică perfectă pentru lumea contemporană, care va produce air rece timp îndelungat după vizita meşterilor noştri. Nu e rost de certat producătorii, chiar şi cele mai moderne aparate se defectează la un moment dat.

Sunt mai multe cauze de defectări, dar e necesar să le cunoaştem pe viitor , pentru a evita astfel de situaţii.
- Dacă se exploatează utilajele de uz casnic un timp îndelungat, atunci defectarea treptată este inevitabilă.
- Dacă în grabă nu va-ţi asigurat dacă închis uşa utilajului, sau a-ţi închis forţat, atunci fiţi gata de o defecţiune inevitabilă.
- În cazul în care nu aţi creat frigiderului prietenul credincios condiţii bune: nu aţi procurat stabilizator de tensiune, îl păstraţi într-o cameră slab ventilată cu înaltă temperatură – aceasta ar afecta negativ funcţionarea frigiderului.
- Dacă aveţi un frigider nu cele mai perfecte din punct de vedere constructiv, care împreună cu cauzele mai sus indicate nu puteţi evita defecţiuni tehnice.

În cazul în care aparatele de uz casnic vă dă bătaie de cap în timpul ne potrivit, atunci reparatia frigiderului din Chişinău nu încredinţaţi persoanelor care nu au experienţă în domeniu. Din cauza ne experienţei în domeniu, reparaţia e în zădar, timp pierdut, nervi şi bani, se poate de ajuns chiar şi la consecinţe ireparabile. Reparaţia frigiderelor este un proces complicat care necesită cunoştinţe profunde, echipament tehnic, şi piese de schimb pentru anumite modele. Toate acestea avantaje au specialiştii companiei “MasterCom”. Noi efectuăm o diagnosticare complexă, înlăturăm toate defecţiunile în cel mai scurt timp posibil. Puteţi avea încredere în noi, în lucrul nostru operativ. Nu va trebui să cheltui bani în plus pentru transport, încărcare, descărcarea frigiderului. Meşteri în cel mai apropiat timp se vor deplasa la locul stabilit, cu piesele necesare pentru reparaţie. La efectuarea lucrărilor de meşterii companiei “MasterCom” se extinde o garanţie. Costul pentru reparaţia frigiderului la domiciliu vi sa potrivi cît după calitate atît şi după rapiditate.