Reparatia masinilor de spalat

Reparatia masinilor de spalat

Reparatia masinilor de spalat rufe

Pentru chemarea specialistului este necesar doar un apel la numărul 022-495272 sau 079192483 şi comunicarea datelor necesare meşterului. Operatorii amabili de la orele 10-00 pînă la 21-00 vor primi comenzele pentru reparaţia maşinilor de spălat.

- Tipul şi marca maşinei de spălat rufe.

- Cauza defecţiunii.

- Datele de contact: adresa, numărul de telefon mobil sau la domiciliu

- Timpul disponibil pentru vizita meşterlui.

Preţuri de orientare

  1. Chemarea gratuită în raza oraşului Chişinău.
  2. Diagnostica este inclusă în costul de reparare (în cazul refuzului de reparare,diagnostica va costa 100 lei)
  3. Lucru şi înlocuirea unei piese al maşinii de spălat, costul variază între 55 şi 350 lei (costul pieselor de schimb nu este inclus în preţul lucrului efectuat)
  4. Reparaţia sau restaurarea unei piese constituie 50% din costul pieselor noi
  5. Extragere pieselor din locurile greu accesibile costă de la 70 la 250 lei
  6. După reparaţia sau diagnosticarea, meşterul prescrie un bon de garanţie valabil pînă la 12 luni
  7. Deplasarea în sub urbiile oraşului Chişinău se taxează în funcţie de 3 lei/km
  8. Chemarea falsă cortă 100 lei

Reparatia masinilor de spalat în Chişinău cu noi este – garanţie, utilizarea exclusiv a pieselor calitative, mecanisme certificate,caliate garantată în cel mai scurt timp posibil, deservire la nivel european. După reparaţie meşterul este obligată să verifice maşina în toate regimurile (colectare de apă, încălzire, descărcare, rotaţia de tambur),meşterul este obligat să vă prescrie un ordin de chemare. După aceasta este necesar de a contacta un operator pentru a înregistra bonul de garanţie de a dicta numărul. În cazul că lipseşte ordenul de chemare sau înregistrarea garanţiei a lucrului efectuat şi piese ne se extinde .

Reparatia masinilor de spalat – proces complex, care necesită un mare nivel profesional, avînd în vedere că toate echipamentele sunt de înaltă tehnologie şi unice. Reparaţia maşini de spălat în Chişinău poate fi incredinţată companiei “MasterCom” care are o largă experienţă de lucru în acest domeniu, specialişti calificaţi şi piese de schimb de înaltă calitate. Putem efectua atît diagnosticarea, cît şi examinarea preventivă sau reparaţia dificilă, asupra căreia se extinde un termen de garanţie îndelungat.

Maşinile de spălat nu se strică imediat. Defecţiunile grave apar de obicei după mici erori în timpul funcţionării. De exemplu, apare zgomot în timpul spălării, apar mici scurgeri, erori în regimurile de spălare. Acestea pot fi indicii unor probleme grave în funcţionarea maşinii de spălat, care necesită reparaţie sau diagnosticarea preventivă.

De ce se defectează maşinile de spălat? Munca cotediană duce la faptul ca apelăm la meşterii pentru reparaţia maşinilor de spălat în Chişinău doar după defectarea completă a agregatului. Exploatarea neîncetată, în condiţiile îndepărtate de ideal, obligatoriu conduce la apariţia unei defecţiuni chiar şi în cazul unei maşini de spălat sigure. Întreţinerea preventivă a aparatului este considerabil mai ieftin decît reparaţia costisitoare şi complexă.

Motivele defectării maşinii de spălat:

- Uzura normală. În procesul de exploatare, elementele sunt supuse uzării : elementul de încălzire se strică, pompa se defectează, poate pierde din densitate şi rău se închide fereastra, se defectează butonul de control, ţevele, tamburul şi multe alte.

- Exploatarea incorectă. La comiterea unei erori în funcţionare, de exemplu, greutatea excesivă, obiecte străine în haine şi multe altele pot cauza defectarea chiar şi a unui aparat calitativ.

- Condiţiile de exploatare. Inpulsurile de tensiune şi calitatea joasă a apei folosite de echipamentul de uz casnic, sunt principalii inamicii ai tehnicii dvs.

- Neajunsurile tehnice. Chiar şi în cazul celor mai scumpe maşini de spălat pot apărea careva defecte. Fiecare cunoaşte că maşina de spălat este principalul ajutorul în orice casă, economiseşte timpul şi forţele noastre. Defectarea maşinii de spălat – este o problemă serioasă, iar utelajul scump şi de înaltă tehnologie, nu poate fi reparat de sine stătător. La fel nu poţi încredinţa unui vecin priceput. Este imposibil să amînaţi reparaţia, în special dacă aveţi o familie mare. Ieşirea evidentă din situaţie este să încredinţaţi reparatia masinilor de spalat meşterilor companiei “MasterCom”.