Reparatia masinilor de spalat vase

Reparatia masinilor de spalat vase

Reparatia masinilor de spalat vase în Chişinău cu noi este – garanţie, utilizarea exclusiv a pieselor calitative, mecanisme certificate,caliate garantată în cel mai scurt timp posibil, deservire la nivel european. Pentru a chemarea specialistului este necesar doar un apel la numărul 022-495272 sau 079192483 şi comunicarea datelor necesare meşterului. Operatorii amabili de la orele 10-00 pînă la 21-00 vor primi comenzele pentru reparaţia maşinilor de spălat.

- Tipul şi marca maşinei de spălat vesela.

- Cauza defecţiunii.

- Datele de contact: adresa, numărul de telefon mobil sau la domiciliu.

- Timpul disponibil pentru vizita meşterlui.

  1. Chemarea gratuită în raza oraşului Chişinău.
  2. Diagnostica este inclusă în costul de reparare (în cazul refuzului de reparare, diagnostica va costa 100 lei)
  3. Lucru şi înlocuirea unei piese al maşinii de spălat vesela, costul variază între 70 şi 350 lei (costul pieselor de schimb nu este inclus în preţul lucrului efectuat)
  4. Reparaţia sau restaurarea unei piese constituie 50% din costul pieselor noi
  5. Extragere pieselor din locurile greu accesibile costă de la 70 la 250 lei
  6. După reparaţia sau diagnosticarea, meşterul prescrie un bon de garanţie valabil pînă la 12 luni
  7. Deplasarea în sub urbiile oraşului Chişinău se taxează în funcţie de 3 lei/km
  8. Chemarea falsă cortă 100 lei

Reparatia masinilor de spalat vase în raza oraşului Chişinău cu noi este o garanţie! După reparaţie meşterul este obligată să verifice maşina în toate regimurile (colectare de apă, încălzire, descărcare),meşterul este obligat să vă prescrie un ordin de chemare. După aceasta este necesar de a contacta un operator pentru a înregistra bonul de garanţie de a dicta numărul. În cazul că lipseşte ordenul de chemare sau înregistrarea garanţiei a lucrului efectuat şi piese ne se extinde!

Meşterii noştrii cu o experienţă bogată în domeniul vor găsi problema defectării, vor înlocui piesele uzate, vor repara maşina de spălat veselă şi vor asigura termen lung de exploatare. Şi vor scrie certificat de garanţie.

Reparatia masinilor de spalat vase în raza Chişinăului cu compania “MasterCom” vă scuteşte de călătoria la centrul de servicii, ete un proces complex de demontate a texnicii, costurile de transport. Maiştrii noştrea în timpul cel mai apropiat se deplasează la comanda dumnevoastră şi va efectuia reparaţia la echipamentele de uz casnic de orice complexitate. Preturile noastre sunt foarte democratice, şi calitate a lucrărilor corespunde cel mai înalt nivel. Compania “MasterCom” acordă garanţie. Repararea maşinelor de spălat în Chişinău se efectuiază de specialiştii ai companiei “MasterCom” care posedă înaltă calificare pentru reparaţia echipamentelor de uz casnic de producatori mondiali. Înaltă tehnologii unice şi înaltă măiestrie necesită echipamentele de uz casnic, această utilizare intensivă a procesului poate fi incredinţat numai echipei de profisionişti. Meşterii noştrii cu o experienţă bogată în domeniul fără efort va efectua diagnosticarea, vor găsi problema defectării, vor înlocui piesele uzate, vor repara maşina de spălat veselă şi vor asigura termen lung de exploatare.

Cele mai răspîndite motivele defectării maşinii de spălat vesela :

- Motivul defectării poate fi instalarea incorectă, deoarece suprafaţa cu denivelări provoacă vibraţii, care provoavoacă defecultăţi agregatului.

- Este suficient frecvent întreţinerea preventivă a măşini de spălat vesela se efectuiază la timp, şi anume înlocuire filtrului standard de curăţare preventivă.

- Defectarea poate provoca şi calitatea de alimentare electrică, lăsînd de dorit mai mult care scoate din funcţionare echipamentele electronice de uz casnic.

- Un motiv poate consta şi în insuficienţa de purificare apa de la robinet, care nu este filtrată şi este insuficient curăţată, dar depunerea de calcar formate pe radiatoarele supraîncate a agregatului.