Reparatia conditionerelor

Reparatia conditionerelor

Înstalarea si reparatia conditionerelor în Chişinău

În cazul în care conditionerul nu se aprinde, ori răcește rău sau emană un miros neplăcut sunați la centrul de deservire prin telefon: 079-192-483

Înainte de a chema maestru de servicii, încercați să determinați în mod independent defecțiunea.

a) verificaţi dacă condiţionerul este conectat în priza;
b) verificați rețeaua de energie electrică prin intermediul altor dispozitive electrice;
c) verifica bateriile în telecomandă;
d) puncte a, b și c lucrează, verificaţi setările parametrilor pe telecomandă pentru condiționer;
e) de exemplu, în caz cînd condiționerul lucrează pentru căldură, telecomandă arată 24 de grade, şi temperatura în camera este de 24 grade şi mai sus, atunci condiționerul nu va porni. În caz cînd condiționerul sa pornit, ci nu răcorește camera, eventual e posibil că ultimul este dezumidificat sau configurat să furnizeze căldură.

Nu se recomandă categoric:
- deschiderea condiționerului în mod independent înainte de a citi instrucția.
- întreruperea funcționării echipamentului tehnic prin priză.
- instalarea și demontarea sistemului climatic în mod independent

Aveți nevoie de reparația condiționerelor urgent? Apelați 079-19-24-83

Centru de deservire Masrecom presteaza servicii de reparația condiționerelor, încărcare și întreținere condiționerelor după următoarele modele: Lg, Gree, Hitachi, General Climate, Carrier, Daikin, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Panasonic, Samsung, Ballu, Fujitsu General, Midea, Venterra, Dantex, Kentatsu, Mcquay. Reparația condiționerelor este efectuată de către experții noștri care au cunoștințe și experiență în reparația condiționerelor de cel puțin cinci ani. Reparare se realizează independent de disponibilitate garanției și limitări de instalarea. Va garantăm calitatea înaltă şi necostisitoare de reparare.

Reparația condiționerelor urgent Apelați, deja suntem în drum.

Precum şi compania noastra ofera servicii de instalarea si reparația condiționerelor: Hitachi, Lg, Panasonic, Daikin, Samsung și alți producători. Prin menținerea serviciilor în timp util crește durata de funcționare de condiționerului și previne ruperea bruscă, precum deservirea tehnicii noi de garanție este necesar, ci și condiționerelor în funcționare pe termen lung. În caz în care condiționerul pentru o lungă perioadă de timp a fost în stare de repaus (mers în gol), întreținerea este necesară. Dacă în timpul întreținerei au fost identificate defecte, în urma consultării cu Dvs., specialistii nostri va efectua reparații.

Aveți nevoie de a umple condiționerul? Apelați

Întreținerea și Reîncărcarea condiționerelor în Chișinău -rapid, calitativ și în timp specificat. Vă garantăm ca veți fi protejați de probleme și costuri inutile. Înstalarea conditionerelor cu lichid de răcire (freon) este o procedură obligatorie pentru calitatea înaltă și funcționarea eficientă a condiționerului. Reîncărcarea cu freon se recomandă cel puțin o dată pe an.

Garanție pentru condiționer

Durata garanției este determinată de la 3 până la 12 luni început de la data semnării certificatului de terminare. Reparații de garanție este efectuată în perioada de la 1 pînă la 5 zile lucrătoare de la data înregistrării reordonarei după un apel la telefonul 079-19-24-83. În caz dacă decideți să Vă adresați direct la meșterul atunci cazul nu este un motiv de reparații de garanție. Plăsarea repetată unei comenzi de garanție este însoțit de prezentarea informațiilor către operatorul:
- Numele, prenumele clientului sau denumirea companiei
- Seria și numărul COMENZII
- Numărul cererei
- Descrierea defectului
- Numțrul de telefon care este specificat la COMANDA
- Prenume meșterul