Reparatie calculatoare si telefoane

Reparatie calculatoare si telefoane

Reparatie calculatoare si telefoane

Reparatie calculatoare si telefoane: iPhone, smartphone-uri şi alte electronice mobile este una dintre direcţiile de compania «MasterCom».
- Dacă dumneavoastră laptop, telefon mobil, iPhone, PDA sau MP3 player nu vrea să fie incluse.
- În cazul în care nu mai auzi apel, prietenul tau nu poate auzi, dar vă sunt ale lui.
- Coincidenţă, ai desfundat vărsat suc pe telefonul sau laptop-ul şi să nu porniţi-l.
- Pentru un motiv necunoscut ai laptop-ul a devenit spontan reporni sau log off.
- Telefonul este blocat, si pe un calculator în valoare de parola.
- Telefon software-ul, iPhone, calculator, Navigator şi alte electronice mobile actualizaţi. Apoi de apel “telefonu022″ de MasterCom-495272 sau 079-19-24-83

Specialistii firmei noastre pentru mai mult de un an pentru a face faţă cu succes repararea de orice complexitate diferite dispozitive electronice. Reparatie calculatoare si telefoane in Chisinau este specialitatea noastră. O echipă de profesionişti cu înaltă calificare datorită cunoaştere profundă şi vastă experienţă producătoare de lucrări de reparaţii de calitate pentru un timp scurt si la un pret rezonabil. În lucrarea de diagnosticare folosim echipament high-tech, reparare-originale certificate componente. Compania noastra este posibil pentru a repara nu numai cele mai noi echipamente, dar scoase modelele. Au piese de schimb disponibile, noi şi îmbunătăţite, precum şi nu mult timp în urmă produs o tehnica.

Suntem reparatii computere şi telefoane in Chisinau, precum şi alte branduri populare echipamente, precum şi mai puţin cunoscute modele. Experţii noştri apreciază timpul. Munca ta importante nu ar fi perturbat. O mai multe zile de muncă nu este pierdut în Zadar, şi în ajunul negocierile importante toate echipamentele va funcţiona fără eşec. Renovat telefon vă conectează la parteneri de afaceri, prietenii şi familia. Pentru restul de munca fac obiectul garantiei. Preturile noastre sunt destul de competitiv în piaţa din Chisinau.