Reparatia masinilor si aparatelor de cafea

Reparatia masinilor si aparatelor de cafea

Specialişti companiei “MasterCom” acordă următoarele servicii de întreţinere a maşinelor de cafea:

- se efectuiază diagnosticarea stări aparatului;

- la necesitate se reglează maşina de cafea;

- se efectuează reparaţia maşinelor de cafea de diverse complexităţi;

- se acordă serviciilor de întreţinere preventivă;

- se efectuiază curaţarea sistemei hidraulice;

- se efectuiază curăţarea în întregime a maşinei de cafea;

Costul liniar la reparatia aparatelor si masinilor de cafea

Plată în avans pentru diagnosticarea mașini de cafea include costul de reparații. diagnosticarea fără dezasamblare: 100 lei.

Renunțarea reparației (apel fals): 100 lei

Diagnosticarea + dezasamblarea maşinii de cafea: 200 lei.

1) Repararea maşinii de cafea de categoria 1: 280-740 lei.

2)Repararea maşinii de cafea de categoria 2: 740-1130 lei.

3) Repararea maşinii de cafea de categoria 3: 1130-1560 lei.

Garanţia se extinde:

Garanţia sub forma de ordin-comandă la reparaţia maşinii de cafea este pe termen de la 6 la 12 luni. Toate tipurile de reparaţie, efectuate de specialiştii companiei “MasterCom” sunt însoţide de garanţie . Noi lucrăm cu persoane fizice, cît şi cu întreprinderile pe bază de contract pentru a efectua un serviciu lunar.

Garanţia nu se extinde:

  • În cazul în care lipseşte ordinul în sistemul de date de prelucrare a comenzilor
  • În lipsa unui ordin cu numărul de chemare, numărul de lucru efectuat şi numărul de piese înlocuite cu perioada de garanţie de la 1 pînă la 12 luni.
  • În cazul cînd clientul singur procură piesele de schimb.
  • Atunci cînd se exploatează aparatul de uz casnic în locurile publice ca exemplu (magazine, birouri, cafenele, saloane de frumuseţe, baruri, etc.)
  • Atunci cînd se explotăm aparatul în centre comerciale.
  • Atunci cînd se explotăm aparatul prin prize, prelungitoare, adaptoare topite, care elimenă scînteie care nu are legarea cu pămîntul.

Reparatia masinilor si aparatelor de cafea. Maşinile de cafea recent au devenit parte integrală a vieţei cotidiene de acasă şi de la muncă. Maşinile de cafea sunt frecvent utilizate de către profesionişti şi gurmani –iubitori de băuturi aromate. Maşinile de cafea moderne sunt îmbunătăţite în fiecare zi, oferind din ce în ce mai multe funcţii suplimentare. Dar tehnica necesară acasă şi la birou are proprietatea de a se uza. Caz în care este nevoie de o reparaţie calificată.

Reparatia masinilor si aparatelor de cafea în Chişinău este efectuată de compania “MasterCom”. Dacă acasă o maşina de cafea defectată poate fi înlocuită cu un ibric, în cazul folosirii maşiinii de cafea în scopuri comerciale, defectarea poate aduce pierderi considerabile. În acest caz, în afară de înaltă calificare, este necesară operativitatea. Specialişti companiei “MasterCom” efectuează reparaţia maşinilor de cafea de orice marcă şi complexitate.