Despre noi

Executăm reparaţia următoarelor echipamente mici, mari şi mijlocii de uz casnic din Chişinău:

Maşini de spălat rufe

Maşini de spălat vase

Maşini de cafea

Frigidere

Echipamente Aer condiţionat

Aragaz electrice

Calculatoare şi telefoane

Televizoare

Noi acordăm servicii de reparare a diferitelor echipamente de uz casnic în Chişinău şi inclusiv solicitări la domiciliu. Pentru a rezolva problema dumneavoastră puteţi selecta numărul nostru de contact: 022-495272 sau 79192483. Orice reparaţie urgentă şi de rutină, echipa noastră de specialişti o execută în cel mai apropiat timp, iar preţurile noastre democratice pe piaţă a serviciilor similare sunt accesibile. Noi oferim serviciu ideal de calitate şi preţ, pentru că serviciile calitative influenţează durata de viaţă a echipamentului dumneavoastră.

Reparaţia cu noi este o garanţie!

Serviciile şi reparaţiile de mari dimensiuni mici echipamente de uz casnic în Chişinău efectuate de către specialiştii noştri este executată cu utilizare detaliilor originale, şi experienţa noastră largă de lucru cu tehnica diversă, permite pentru a efectua o precisă diagnosticare a cauzei problemei şi eliminarea de limită funcţională în cel mai scurt termenii. Reparaţia de echipamente de uz casnic făcute de echipa “MasterCom” este însoţită de garanţie. Specialiştii noştri acordă servicii calitative, şi cu cele mai complicate probleme, fie defectarea maşinii de spălat vase sau reparaţia frigiderului. Specialiştii noştri competenţii, care posedă cunoştinţele necesare, efectuează volumul total de lucrări calitative. Specialiştii noştri operativ se deplasează pe adresa indicată de dumneavoastră, efectuează lucrările necesare, şi în cel mai scurt timp.

Cu compania “MasterCom” echipamentele de uz casnic servesc timp îndelungat. Echipamentele de uz casnic moderne furnizează zilnic eficienţă şi mobilitate, economiseşte timp personal, creează confort. Noi nu ne mai putem închipui viaţa noastră fără adevăraţii noştri asistenţi – echipamente de uz casnic, şi chiar cele mai nesemnificative erori de orice aparat ne oferă o mulţime de necazuri inutile şi abateri de ritm. De aceea este important să primim accesibil, rapid, calitativ, ajutor de încredere pentru repararea echipamentelor de uz casnic în Chişinău, capabil să prelungească durata de viaţă a oricărui echipament tehnic complex. Cu noi echipamentele dumneavoastră de uz casnic vor servi mult timp, şi veţi putea evita excesul cheltuielile pentru achiziţionarea de noi echipamente. Chiar şi cele mai fidele echipamente de uz casnic necesită întreţinere şi reparaţie. Echipamentele de uz casnic nu ar trebui să fie încredinţate la neprofesionali. Reparaţia echipamentului de uz casnic necesită o mare pregătire profesională şi profunde cunoştinţe. Noi posedăm calităţile şi experienţa necesară în scopul de a gestiona activitatea de orice complexitate, începînd de la simpla instalare a echipamentelor de uz casnic pînă la reparaţia complexă a echipamentului, poate fi încredinţa companiei “MasterCom”.

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика